byTiMo

byTiMo er et norsk klesmerke for kvinner med en unik og tidløs stil. Grunnlagt av den norske kvinnen Tine Mollat i 2004, hvor de i dag har fysisk butikk i Frognerveien. I dag leverer de klær til damer og barn – og har store planer for fremtiden!

Det norske merket har fokus på kvalitet og komfort, og tilbyr en bred kolleksjon av plagg som passer til enhver anledning. Fra basics til statement-plagg, tilbyr de en elegant og sofistikert stil for moderne kvinner inspirert av vintage.

byTiMo har et stort utvalg av topper, kjoler, bukser, jakker og tilbehør som vil gjøre deg føle deg spesiell på alle slags arrangementer. Merkets designere har en lidenskap for å skape plagg som kombinerer både komfort og stil, og resultatet er en kolleksjon med klær i utsøkt silke og bomull som trender sesong etter sesong.

Merket har et stort fokus på bærekraftighet, og benytter seg av de fineste materialene for å sikre at klærne holder seg vakre og holdbare over tid. Med fokus på bærekraftighet og stil, er dette klær som vi i GitteK elsker å anbefale våre kunder – særlig kjolene!

Med en stil som passer til enhver kvinne, uansett alder eller størrelse, har merket blitt en favoritt blant kvinner her til lands.

Vårt utvalg spisser seg spesielt mot kjolene – vi håper du finner en du liker under!