Min mor Karin Gerd Kleven startet frisørsalong på Tau i 1961 , og i 1995 overtok jeg bedriften .

Jeg har alltid hatt lyst til å videreutvikle salongen, så derfor bygget jeg om venteværelse til en liten klesbutikk i 2008, og det blei voldsom godt mottatt av damene i Ryfylke. Vi trengte fort litt større plass og var heldige og fikk overta lokale vesiden av  i 2013. Vi slo ut veggen  og ble dobbelt så stor butikk  men vi er  forsatt liten :)))  liten og lykkelig er bra ?

Men  nå er jeg nok ein gang klar til å videreutvikle litt til , og da blir det nettbutikk som skal hete  Gittek .

Men aller best av alt er å klippe og stelle alle desse flotte Ryfylke damene og herrene ,og  reise på innkjøp og finne fine  fashion skatter å ta med heim til Tau, og nett Norge 🙂 det håper vi at vi skal holde på med i mange år til 🙂

Me gleder og til å ta dere alle godt imot .

Gitte,Marit og Anne Siv